PADI Bubblemaker

330,00 lei
cu TVA

Creatorul de bule(Bubblemaker) este la fel de distractiv precum suna ÔÇô o sansa pentru copii sa faca bule in timpul scufundarii. Copiii care au implinit cel putin 8 ani pot sa foloseasca echipamentul de scufundare ca sa respire sub apa si sa inoate in ape cu adancime mica. Organizeaza o petrecere sau o aniversare onomastica memrabila cu un eveniment Bubblemaker impreuna cu prietenii si familia.

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)



Contacteaza centrul tau de scufundari PADI pentru mai multe informatii.Varsta minima a participantilor este de 8 ani iar copiii trebuie sa se simta confortabil in apa, fara ca experienta anterioara sa fie necesara. Acordul parintilor este necesar.

Ce va invata copilul dumneavoastra?
  Creatorii de bule(Bubblemakers) au sansa sa:
  Incerce scufundarile sub directa si atenta indrumare si atentie a unui profesionist PADI.
  Sa respire pentru prima data sub apa in apa mai mica de 2m.
  Sa invete despre echipamentul scuba si sa foloseasca echipament de scufundare pentru copii.
  Sa se distreze.

Cum poti incepe sa te distrezi chiar acum?

Contacteaza centrul tau de scufundari PADI pentru a planifica un program sau o petrecere Bubblemaker. Bubblemaker Crew-Pak contine surprize placute cum ar fi prosop de plaja pentru copii, logbook, certificat, tatuaj temporar, o stampila si adorabila si populara jucarie de apa Bubblemaker. Pana si adultii le iubesc..

Ce echipament scuba este folosit?
  In cadrul programului Bubblemaker, participantii beneficiaza de o introducere de baza pentru utilizarea echipamentului de scufundare, demonstratii despre cum se golesc regulatorul si masca si o descriere a lucrurilor care se fac si care nu se fac atunci cand se respira sub apa. Centrul local de scufundari va sfatuieste asupra oricarui alt aspect necesar in cadrul acestui program.

PADI Seal Team
  PADI Seal Team se adreseaza tinerilor scafandri care cauta distractia in piscina, participand la incantatoare misiuni AquaMissions.
  Te-ai intrebat vreodata cum este sa te scufunzi cu o lanterna, sa faci fotografii digitale sub apa sau sa plutesti fara nici un effort precum astronautii? Pe langa deprinderea abilitatilor de baza scuba, se organizeaza misiuni speciale AquaMissions, cum ar fi: scufundari la epave, navigatie, flotabilitate, ecologie marina si multe altele. PADI Seal Team ofera pe langa activitati frumoase in piscina si ocazia intalnirii cu prietenii si trairea unei adevarate aventuri in lumea acvatica.

Cine ar trebui sa participe la acest program?
  Pentru a se inscrie in programul PADI Seal Team, copilul trebuie sa fi implinit cel putin 8 ani. Nu este necesara experienta de scufundari anterioara dar acesta trebuie sa se simta confortabil in apa. Acordul parintilor este necesar.

Ce vei invata?
  Programul PADI Seal Team te invata responsabilitatea si respectul fata de mediul acvatic, structurat in dua parti:
  Prima parte, misiunile AquaMissions 1-5 acopera abilitatile scuba de baza, cum ar fi respiratia sub apa, golirea mastii, recuperarea regulatorului si inotul in masa apei, experimentand senzatia de plutire. Fiecare sesiune dureaza aproximativ o ora. Odata finalizate aceste misiuni AquaMissions, copilul devine un recunoscut membru al PADI Seal Team. Aceasta experienta poate fi luata in calcul in cadrul cursului PADI Open Water Diver atunci cand copilul implineste varsa necesara pentru a participa la curs.
  A doua parte, 10 misiuni AquaMissions, include aventuri cum ar fi identificarea creaturii, cautare si recuperare si skin diving. La finalizarea acestor misiuni copilul devine membru al PADI Master Seal Team ÔÇô un grup de elita al tinerilor scufundatori.

Cum poti sa incepi sa inveti acum?
  Contacteaza centrul tau de scufundari PADI pentru inscrierea in program si obtine pachetul PADI Seal Team Crew-Pak. Pachetul include tot ceea ce un membru PADI Seal Team are nevoie pentru pregatirea misiunilor AquaMissions, inclusiv un distractiv material video, o carte de activitati cu puzzle, si pagini pentru log book pentru inscrierea activitatilor scuba.

Ce echipament de scufundare o sa folosesti?
  In cadrul programului PADI Seal Team, vei invata sa folosesti echipamentul scuba de baza, incluzand masca, snorkel-ul, labele de scafandru, regulatorul, vesta compensatoare, instrumentele de scufundare si butelia.
  Viziteaza centrul tau local de scufundari si cere informatii si sfaturi privitoare la echipamentul scuba.<

Urmatorul pas
  Respiratia sub apa pentru prima data este cu adevarat distractiva deci:
  Programeaza un program Bubblemaker la centrul tau de scufundari PADI.
  Opteaza pentru proghramul PADI Seal Team la centrul tau de scufundari PADI.
  Descarca declaratia Bubblemaker Statement.
  Descarca declaratia PADI Seal Team Statement.
  La varsta de 10 ani te poti inscrie la cursul PADI Open Water Diver course.
  Rasfoieste catalogul de cursuri PADI Course Catalog.

PADI-00A