Cursuri PADI

PADI este cea mai importantă organizație mondială de formare a scafandrilor.


Cu peste 6.600 de centre/resorturi de scufundare PADI și 137.000 de instructori PADI care au emis peste 27 de milioane de certificări în întreaga lume, veți găsi cursuri de scufundare PADI și servicii de scufundări aproape peste tot.

Sistemul PADI de educație pentru scufundari se bazează pe o pregătire progresivă care introduce în etape, abilități, informații legate de siguranță și cunoștințe de mediu locale pentru studenții scafandri. Cursurile PADI sunt centrate pe studenți și oferă o practică maximă și o aplicare realistă.Profesioniștii PADI fac posibile aventuri de explorare subacvatica și scufundari, menținând în același timp cele mai înalte standarde pentru instruire, siguranță și servicii pentru clienți. „Four E's Philosophy” de la PADI este că stilul de viață pentru scufundări necesită patru elemente:
    Educație: Dincolo de simpla învățare a scufundării, vă extindeți capacitățile de scafandru prin educație continuă. Gama completă de cursuri de scufundări PADI vă introduce în activități subacvatice noi și vă poate ajuta chiar să faceți o carieră pentru a deveni un PADI Professional.
     Experiență: magazinele de scufundare PADI oferă o varietate de experiențe, de la tururi locale de scufundare la călătorii exotice pentru scufundări. Scufundarea este o activitate socială și, prin afilierea cu un PADI Dive Center sau Resort, puteți explora site-uri de scufundări din apropiere sau vizita destinații de vacanță din întreaga lume cu alte persoane care vă împărtășesc interesele.
      Echipament: Echipamentul de scufundare face posibilă scufundarea. Cel mai bun loc pentru a afla despre toate gadgeturile distractive și echipamentele noi de scufundare disponibile pentru dvs. este la PADI Dive Center sau Resort. www.cursuriscufundari.ro
     Conservarea mediului: Un mediu subacvatic sănătos este esențial pentru o bună scufundare, iar scafandrii sunt mari susținători pentru protejarea resurselor noastre de apă. De-a lungul cursurilor PADI, scafandrii învață importanța protejării ecosistemelor acvatice fragile și sunt încurajați să se implice în eforturile de conservare locale și globale. De mai bine de două decenii, PADI a asociat cu Project AWARE® - o organizație globală nonprofit dedicată protejării planetei noastre oceanice - o scufundare la un moment dat. 

PADI Worldwide este o corporație privată care are ca obiect de activitate internațional, birouri de service și centre de distribuție din Australia, Brazilia, Canada, Japonia, Rusia, Regatul Unit și Statele Unite. Sediul corporativ al PADI Worldwide se află în California, Statele Unite. Sediul regional PADI sprijină eforturile membrilor profesioniști individuali și a centrelor și stațiunilor de scufundare PADI din mai mult de 183 de țări și teritorii. Pentru a satisface nevoile scafandrilor din întreaga lume, traducerile materialelor PADI sunt disponibile în cel puțin 26 de limbi.

Membrii PADI influențează deciziile prin împărtășirea opiniilor lor prin intermediul unor comisii consultative, contacte unu-la-unu, întâlniri de grup, seminarii de membri și răspuns la sondajele transmise de PADI Worldwide sau birourile PADI. Cu toate acestea, activitățile de afaceri ale membrilor PADI sunt independente și nu sunt deținute, operate sau controlate de PADI Worldwide sau Oficiile PADI. Centrele de scufundare PADI, stațiunile și membrii profesioniști individuali sunt de acord să respecte standardele stabilite pentru programele PADI de formare a scafandrilor, dar sunt responsabili pentru desfășurarea de zi cu zi a programelor PADI și supravegherea scafandrilor de către ei și personalul lor.

 

In Romania centru de scufundari PADI gasiti la adresa: http://www.cursuriscufundari.ro

cursuri scufundari certificare padi

Filtre active