SSI curs specializare Search & Recovery

1.375,00 lei
cu TVA

" Gasirea unei comori este un lucru la care orice scafandru se gandeste cel putin o data in cariera sa "

Fie ca este vorba de incarcatura de aur a unei corabii scufundate , un inel pierdut sau pur si simplulanterna pierduta accidental de partenerul tau de scufundare , exista momente in care pregatirea adecvata pentru a cauta obiecte pierdute sub apa este benefica .
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Scuba Schools Internationalva pune la dispozitie un program structurat de CAUTARE-RECUPERARE , in care veti invata sa efectuatidiferite tehnici de cautare cu ajutorul franghiilor si a busolelor , si sa planificati operatiunile de cautare si recuperare intr-o echipa . De asemenea , veti invata sa manevrati corect unul sau mai multe baloane de ridicare , pentru a putea aduce obiectele grele la suprafata in conditii de siguranta .

Continutul cursului:
  - Factorii ce influenteaza operatiunea de cautare si recuperare
  - Planificarea si organizarea operatiunii de cautare si recuperare
  - Tehnici de cautare
  - Tehnici de recuperare
  Scopul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata abilitati importante intr-un cadru distractiv.Toate cursurile se desfasoara utilizand studiu acasa , sesiuni academice scurte , si pregatire in ape deschise .
  Combinati aceasta specializare cu alte specializari ca de exemplu: NOAPTE SI VIZIBILITATE LIMITATA sau NAVIGATIESUBACVATICA .
SSI-008