CURS PADI DIVEMASTER

6.600,00 lei
cu TVA
Iubesti scufundarile?
  Vrei sa impartasesti cu altii experienta scufundarilor la un cu totul alt nivel?
   Urmeaza cursul PADI Divemaster si transforma-ti pasiunea in cariera.Scafandri privesc cu admiratie si incredere un Divemaster, atat datorita abilitatilor de lider cat si pentru calitatile motivationale si educative pe care acesta le detine.
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)



Ca si divemaster, nu faci doar multe scufundari ci traiesti de asemenea bucuria de a-i vedea pe ceilalti distrandu-se la fel de mult ca si tine sub apa.
  Cursul Divemaster PADI este primul nivel de pregatire al profesionistilor din domeniul scufundarilor recreationale. Lucrand indeaproape cu un instructor PADI, iti vei perfectiona abilitatile de scufundare cum ar fi deplasarea prin apa fara efort sau abilitatile de salvator astfel incat sa poti anticipa si rezolva cu usurinta potentialele probleme aparute. Vei castiga importante cunostinte teoretice privind scufundarile, abilitati de management si supervizare astfel incat sa te transformi intr-un scafandru model pentru orice scufundator.
  Ca Divemaster PADI, vei conduce in apa grupuri de scafandri, vei superviza alte activitati de scufundare si vei ajuta la pregatirea noilor scafandri. Fie ca iti doresti sa lucrezi intr-o locatie de scufundari exotica sau la un centru de scufundari local, aventura vietii tale incepe odata cu acest curs. Divemaster-ul PADI este un respectat profesionist al scufundarilor, aliniat cu standardele celei mai respectate organizatii de scufundari din lume ÔÇô PADI.
  PADI Rescue Divers care au implinit cel putin 18 ani se pot inscrie la cursul Divemaster PADI. Pentru inscrierea la curs sunt necesare:
  Brevetare Emergency First Response Primary and Secondary Care (CPR and First Aid) ÔÇô pregatire efectuata in ultimele 24 de luni.
  Adeverinta medicala ÔÇô apt scufundari, emisa de un medic autorizat.
  Cel putin 40 de scufundari logatela inceperea cursului si 60 sau mai multe scufundari logate la finalizarea acestuia.

Nota:
  Certificarile emise de alte agentii pot fi valabile ÔÇô intrebati instructorul dumneavoastra PADI

Ce vei castiga?
  Cursul Divemaster PADI te invata sa devii un lider si sa te ocupi de activitatile specifice scufundarilor recreationale. Prin sesiuni teoretice, sesiuni de practica in apa, seminarii si evaluari practice, iti dezvolti abilitatile de organizator si conducator al unei varietati de activitati scuba.

Temele si activitatile practice includ:
  Rolul si caracteristicile Divemaster-ului PADI
  Supravegherea activitatilor de scufundare si asistarea elevilor inscrisi la cursurile scuba
  Siguranta scafandrilor si managementul riscurilor
  Programe conduse de Divemaster, abilitati specializate
  Cariera ta in domeniul scuundarilor
  Constientizarea mediului de scufundari
  Configurarea si managementul scufundarii
  Maparea unei locatii de scufundare
  Realizarea de briefing-uri pentru scufundari
  Organizarea scufundarilor de cautare si recuperare si a scufundarilor de adancime
  Conducerea sesiunilor scuba review si a cursurilor skin diver
  Asistenta la sesiunile Discover Scuba Diving, conducerea programelor Discover Local Diving
  Instructorul tau poate de asemnea sa ofere si cursurile de specializare PADI Deep Diver si Search and Recovery Diver impreuna cu pregatirea divemaster pentru a te ajuta sa indeplinesti toate cerintele si sa iti perfectionezi abilitatile.
  

Cum poti sa incepi sa inveti acum?
  Opteaza pentru Divemaster Online ÔÇô optiunea eLearing de la PADI ÔÇô si incepi chiar acum. Vei parcurge opt sectiuni de dezvoltare prin intermediul sistemului web, sistem conceput sa iti permita sa inveti in propriul tau ritm. De asemenea ai acces la versiunea online a Manualului Divemaster pentru referinta atat in timpul cursului cat si dupa finalizarea acestuia.
  O alt─â optiune este de a studia prin citirea Manualului Divemaster si vizionarea materialului video Divemaster (pachet format din carte si DVD). Viziteaza centrul tau local de scufundari PADI pentru inscrierea la curs si pentru a obtine pachetul educational Divemaster Crew-Pak, care include si alte materiale de referinta cum ar fi: Manualul instructorilor PADI ╚Öi Enciclopedia de scufundari recreationale - de care vei avea nevoie in timpul cursului.
  Poti incepe pregatirea si alegand Dive Theory Online, un alt program PADI eLearning┬«, care te conduce pas cu pas prin fizica, fiziologia, abilitatile, echipamentele si mediul inconjurator, plus o revizuire a Planificatorului de Scufundari Recreationale (Recreational Dive Planner - RDP). Completand cu succes Dive Theory Online, poti obtine credit pentru jum─âtate din examenul final Divemaster. Instructorul tau PADI iti poate explica cum functioneaza acest lucru atunci cand va intalniti pentru a programa sesiunile de analiza a cunostintelor impreuna cu exercitiile de abilit─âti in apa, ateliere si evaluari practice.

Ce echipament scuba o sa folosesti?
  Ca si profesionist al scufundarilor, vei vrea sa ai echipament personal care include atat echipamentul de baza cat si un computer de scufundare, cutit si cel putin doua dispozitive de semnalizare la suprafata. In timpul sesiunilor de practica in apa cum ar fi cautare & recuperare sau mapare subacvatica vei avea nevoie de busola, baliza, lift bag, si tablita de comunicare. Instructorul tau PADI poate sugera echipamente aditionale ce pot fi folositoare pe parcursul carieri tale de profesionist al scufundarilor.
  Contacteaza centrul de scufundari local pentru a afla tot ceea ce ai nevoie ca si profesionist al scufundarilor.
PADI-022