CURS PADI UNDERWATER VIDEOGRAPHER

1.650,00 lei
cu TVA
Capturati imaginile, sunetele si dinamica miscarii lumii subacvatice ca un profesionist.Parcurgeti fundamentele si creati un film interesant si distractiv ce merita vazut din nou si din nou.
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)



Descriere
   Filmarile sunt cea mai buna metoda sa distribuiti peisajele, sunetele si dinamica lumii scufundate. Daca vreti sa obtineti cele mai bune clipuri video si de asemenea sa invatati cum sa editati si partajati filmarile dumneavoastra din timpul scufundarilor, prin intermediul ScubaEarth┬« sau a altor retele de socializare, atunci cursul de specializare PADI Underwater Videographer este cursul pe care trebuie sa il urmati. Invatati sa creati clipuri video interesante, distractive, ce merita vizionate mereu si mereu.
   Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Divers in varsa de cel putin 10 ani sunt calificati sa urmeze cursul Digital Underwater Photographer.

Partea teoretica si practica
   Instructorul PADI va va explica cum sa selectati, sa intretineti si sa ingrijiti echipamentul dumneavoastra video, fie ca este vorba despre o camera video cu lumini externe sau un aparat foto compact capabil sa produca si filmari. Parcurgeti notiunile de baza cum ar fi: timpii de expunere, focalizare, time line si secventialitate. Dupa scufundare veti invata despre procesul de editare video si cum sa realizati filmari care surprind cu adevarat aventura dumneavoastra.Prima scufundare a cursului de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver ÔÇô intreaba instructorul tau PADI pentru mai multe informatii.

Echipament
   Veti folsi fara indoiala o camera video subacvatica pe langa echipamentul scuba de baza. Pentru editarea filmarilor este necesar accesul la echipament de editare video, echipament care in general e reprezentat de un computer si un program de editare video. Viziteaza centrul tau de scufundari local pentru sfaturi privitoare la echipamentul necesar pentru filmari subacvatice.

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Acceseaza online cursul si parcurge doua sectiuni Digital Underwater Photographer si o a treia dedicata filmarii subacvatice prin optiunea eLearning de la PADI ÔÇô Sistemul web-based te conduce prin principiile realizarii unei extraordinare filmari subacvatice. Studiind online in mod independent, sunteti pregatit sa finalizati ambele cursuri de specializare - Videographer si Digital Underwater Photographer.Vizitati centrul local de scufundari PADI pentru a discuta optiunile de pregatire potrivite pentru dumneavoastra.
PADI-019