G3 Wrist Dive Computer w/ Transmitter Smart + Pro

6.931,16 lei
cu TVA

Cu un afișaj color vibrant pentru o citire ușoară, SCUBAPRO Galileo 3 (G3) oferă un computer de scufundări în stil ceas modern, cu un aspect de ceas clasic. Utilizând designul de încredere al meniului Galileo și controlul cu patru butoane, este extrem de intuitivă navigarea prin modurile de scufundare, două alegeri de algoritmi, stiluri de ecran și alte opțiuni personalizate de gestionare a scufundărilor

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 Alimentat de o baterie reîncărcabilă cu litiu și construit pentru a rezista în timp cu o carcasă din oțel inoxidabil, G3 oferă tot ceea ce aveți nevoie de la un computer de scufundări cu confortul și stilul unui ceas de mână de zi cu zi.

Afișajul color cu contrast ridicat și iluminare din spate asigură o citire ușoară în orice condiții.

    Carcasă robustă din oțel inoxidabil pentru scufundări de până la 300 de metri/984 ft.

    Designul ergonomic are spatele și marginile rotunjite ale carcasei, ceea ce îl face confortabil de purtat.

    Bateria reîncărcabilă cu litiu asigură până la 30 de ore de scufundare la fiecare încărcare, în funcție de setările de scufundare și de cele ale ceasului utilizate.

    Luneta rotativă de cronometrare din oțel inoxidabil cu cifre și markeri auto-luminiscenți poate fi utilizată pentru a seta și urmări timpul de scufundare în modul Gauge.

    Designul intuitiv al meniului cu text complet Galileo și comenzile cu patru butoane facilitează navigarea.

Configurațiile de afișare a ecranului vă permit să vă personalizați prezentarea datelor cu opțiuni de ecran Light sau Classic pentru a se potrivi stilului dvs. individual de scufundare.

    Alegerea a 2 algoritmi selectabili: Predictive Multi-Gas Bühlmann ZHL-16 ADT MB PMG sau ZHL-16 GF (Gradient Factors).

    3 moduri de scufundare: Scuba, Gauge și Apnee. În modul Scuba, patru setări disponibile: Trimix, CCR, Sidemount & PMG.

    Integrarea wireless a aerului monitorizează presiunea din rezervor plus oferă timpul de fund rămas real (RBT) și permite luarea în considerare a consumului de aer în calculul de decompresie.

    Asociezi până la 8 rezervoare de nitrox/trimix (PMG) plus un rezervor de diluant în CCR și o sticlă de ponei pentru a face față oricărui scenariu de scufundare recreativă sau tehnică.

    Funcțiile de gestionare personalizată a scufundărilor includ PDIS (opriri intermediare dependente de profil) și niveluri de conservatorism Microbubble pentru a se potrivi cu experiența, vârsta și condiția fizică.

Compasul digital 3D cu compensare prin înclinare are un afișaj complet al compasului cu vedere de sus.

    Modul Sport oferă un contor de înot, un contor de activitate (pedometru) și un cronometru pentru sporturile de top.

    Notificări inteligente, cum ar fi e-mailuri, mesaje text, controale și alerte ale playerului media, atunci când este cuplat cu un iPhone compatibil.

    Interfața Bluetooth Low Energy vă permite să descărcați scufundări pe orice dispozitiv iOS sau Android sau PC/Mac.

    Firmware-ul poate fi actualizat de către utilizator cu aplicația LogTrak 2.0 pentru iOS sau Android.

    Cureaua confortabilă din silicon negru de 22 mm inclusă. Sunt disponibile curele accesorii interschimbabile pentru a se potrivi stilului dvs.

    Monitorizarea opțională a ritmului cardiac (vândută separat) vă permite să vă urmăriți ritmul cardiac în timpul scufundărilor sau atunci când sunteți angajat în sporturi de top.

    Ambalat în interiorul unei huse negre moi cu Transmitter Smart + Pro, curea de braț din silicon, extensie pentru curea de braț, cablu USB, dongle de încărcare și suport, șnur cu clemă, Quick Card și manual Read First.

50.103.100