GARMIN Descent™ Mk1 Gray Sapphire with Black Band

7.042,42 lei
cu TVA

Descent MK 1 computer pentru scfundari de la Garmin cu carcasa din carbon si bratara din elastomer.

   Explorati lumea aventurilor cu Descent MK1. Este primul computer cu stil pentru scufundari care ofera navigatie GPS la suprafata. Planificatorul de scufundari va permite sa va pregatiti pentru urmatoarea scufundare. Alegeti modul pentru scufundare cu un singur gaz, cu mai multe gaze (inclusiv nitrox si trimix), cu manometru sau în apnee.

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

GPS la suprafata
   Receptorii GPS si GLONASS cu sensibilitate ridicata marcheaza punctele unde incepeti si terminati scufundarea.

Planificati orice scufundare de la incheietura mainii
  Fie ca sunteti un scufundator recreational sau unul profesionist, puteti utiliza computerul pentru scufundari pentru a planifica cu usurinta urmatoarea scufundare.

Confort in contorizare
  Cand ai atins apa, esti pregatit sa te scufunzi. Nu vrei sa iti faci griji ca trebuie sa incepi si sa opresti activitatea de scufundare. Cu Descent MK1, trebuie doar sa te scufunzi pentru a marca inceputul scufundarii si sa revii la suprafata pentru a marca finalul acesteia.

Directia sub apa
  Navigati cu usurinta sub linia apei cu o busola integrata cu 3 axe. Daca aveti nevoie de busola pe durata scufundarii, atigeti ecranul computerului sau apasati butonul dedicat pe Descent MK1 pentru vizualizarea acesteia.

Ramaneti informati
  Descent MK1 va informeaza prin vibratii si sunete in timpul scufundarii, astfel incat puteti cntrola orice situatie.

Garmin Connect
  Salvati, revizuiti si partajati scufundarile dvs. si alte aticivitati utilizand aplicatiile Garmin Connect si Garmin Connect Mobile, disponibile online gratuit pentru comunitatea noastra. Conectati-va cu alti utilizatori si partajati cu prietenii informatii despre scufundari. Revedeti istoricul de scufundari. Aceasta functie este disponibila pe computer sau pe dispozitivul mobil compatibil.

Bratari Quickfit
  Schimbati cu usurinta bratarile pentru un aspect diferit sau un sport nou. Treceti de la silicon la piele, la metal si invers. Descent MK1 include o curea lunga care va poarta cu usurinta din apa calda la scufundarile in apa rece. Schimbarea este rapida, simpla si nu necesita instrumente. ( prelungitor curea pentru a fii folosita cand va scufundati cu costum uscat )

Connect IQ
  Personalizati-va computerul pentru scufundari cu descarcari gratuite din magazinul nostru Connect IQ. Personalizati ecranul computerului de scufundare, adaugati campuri de date si obtineti aplicatii si w
idget-uri care va ofera informatii rapid.
  Pentru siguranta dvs., functiile Connect IQ nu sunt disponibile in timp ce ne scufundam, astfel înca toate optiunile de scufundare functioneaza asa cum au fost concepute.

010-01760-12

Descarcari

Manual MK1

Descarcari (3.48M)