Transmitter Smart + Pro

1.870,00 lei
cu TVA

Bucurati-va de confortul integrarii aerului fara a va deranja cu un furtun care atarna. Transmitatorul cu profil redus se insurubeaza intr-un orificiu de inalta presiune de pe treapta 1 (first stage) si transmite presiunea din butelie si timpul de scufundare ramas (RBT) pe ecranul computerului.

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dispunand de un LED incorporat mai vizibil in partea superioara a capacului, acesta ofera o estimare a presiunii din rezervor atunci cand treapta 1 este atasata la o butelie de scafandru, permitandu-va sa stiti daca butelia mai are aer fara a fi nevoie sa activati computerul de scufundare.

Caracteristici:

  • Usor de utilizat, trebuie doar sa il conectati la computer o singura data - prima data cand il utilizati.
  • Tehnologia de transmisie codificata previne interferentele intre diferite computere de scufundare
  • Dimensiunea compacta imbunatateste optiunile de montare in prima etapa Indicator luminos de stare cu LED mai vizibil: 1450 PSI si peste = lumina verde intermitenta scurta si lenta; intre 1450 PSI si 725 PSI = lumina galbena intermitenta dubla si scurta; sub 725 PSI = lumina rosie intermitenta simpla si lunga
  • Alimentat de o baterie cu litiu CR-2PE/BN, care poate fi inlocuita de catre utilizator si care este valabila timp de trei ani sau 250 pana la 300 de ore de scufundare, oricare dintre acestea survine mai intai.
  • Compatibil cu computerele personale de scufundare HUD, G2 si A2
05.055.040