Glacier Drysuit Man

8.181,52 lei
cu TVA

Glacier este un costum de neopren de inalta densitate de 4 mm, precomprimat, de mare rezistenta, uscat. Caracteristica principala a lui Glacier consta in gulerul si in etansarea incheieturilor. Acesta este fabricat din latex. Acest lucru asigura cea mai buna aderenta posibila la corpul dumneavoastra si minimizeaza sansele de scurgere a apei in costum.

Marimea
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Atat gulerul, cat si etansarea incheieturii mainii sunt personalizabile. Solicitati sa le taiati la dimensiunea dvs. exacta pentru a avea o potrivire perfecta. Gulerul si incheieturile sunt si ele inlocuibile, in cazul in care se uzeaza sau se rup accidental. Glacier dispune de un al doilea guler din neopren de 1,5 mm, pentru protectie termica suplimentara. Umerii, spatele, soldurile si genunchii sunt intarite cu material de protectie x-diamond pad, ceea ce face acest costum de neopren foarte rezistent la abraziune. Picioarele sunt confectionate din neopren moale si elastic, pentru o potrivire confortabila. In interiorul costumului uscat o pereche de bretele va tine costumul la locul lui atunci cand este deschis. Fermoarul este acoperit de o clapeta din neopren. Supapa de incarcare este activata de un buton lateral, in timp ce supapa de dezumflare este reglabila. Glacier dispune de doua buzunare mari pe partile laterale ale picioarelor pentru a plasa confortabil echipamentul suplimentar pe care doriti sa il transportati cu dvs. sub apa
  Neopren pretensionat de inalta densitate de 4 mm (nylon extern / intern)
   Buzunar dublu de depozitare (unul in dreapta si unul in stanga)
  Guler si mansete din latex
   Guler suplimentar de protectie termica din neopren de 1,5 mm
   Umerii, partea superioara a spatelui, soldurile si zona lombara, genunchii cu captuseala speciala anti-abraziva x-diamond pad.
   Cizme moi din neopren
   Bretele interne
   Clapeta cu fermoar
   Supapa de umplere pivotanta cu actionare laterala
   Supapa de siguranta de descarcare reglabila

LQ401302