Jet Fin w/ Spring Heel Strap BLUE

911,42 lei
cu TVA

JET FIN de la SCUBAPRO este celebru. Acest design distinctiv al aripioarei a stabilit standardul de putere si durabilitate atunci cand a fost introdus pentru prima data acum 50 de ani. Constructia sa durabila din cauciuc si forma sa robusta pot fi inca vazute pe barcile de scufundari, pe navele de cercetare si in cele mai indepartate locuri de scufundare din lume.

Marimi Labe_Bareta
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Scafandrii tehnici, scafandrii de adancime, scafandrii militari, scafandrii comerciali si instructorii de scufundari, precum si scafandrii de agrement de moda veche, inca isi pun o pereche de JET FINs inainte de a intra in apa. JET FINS sunt disponibile intr-o gama larga de culori, cu o curea reglabila din cauciuc pentru calcai sau o curea robusta din otel inoxidabil cu arc, care dureaza o vesnicie si face ca punerea si scoaterea sa fie cat se poate de usoara. Exista multe imitatii, dar exista doar un singur JET FIN.
  Constructia din cauciuc este cunoscuta pentru durabilitatea sa, promitand o utilizare pe viata.
  Designul ventilat dovedit scade rezistenta in timpul cursei ascendente si imbunatateste impingerea in timpul cursei descendente.
  Alegeti dintre o curea de calcai din cauciuc reglabila sau o curea de calcai cu arc din otel inoxidabil cu reglare automata.

25.376.300