PENTA + ALPHA ULTRA DRY - Snorkel package

379,50 lei
cu TVA

Set snorkeling si scufundari pentru a fi folosit in vacante exzotice fabricat din materiale de foarte buna caltate. Tubul KAPPA ULTRA DRY prevazut cu valve care nu permit intrarea apei pana la adancimea de 2.5M

Culoare masca
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Penta este singurul model de masca prevazut cu patru lentile, pentru un camp vizual maxim. Cele doua lentile principale au forma de lacrima inversata pentru a spori vizibilitatea in partea de jos,  iar cele doua lentile laterale maresc si mai mult campul vizual si sunt realizate dintr-un material foarte rezistent la zgarieturi. Acest model este recomandat atat pentru snorkeling cat si scuba diving,oferind purtatorului o luminozitate si o vedere excelenta in apa. Cureaua mastii este prevazuta cu o catarama ce se regleaza foarte usor. Masca este usoara, avand greutatea de doar 175 g.

Alpha Ultra Dry este cel mai bun model de snorkel 100% uscat produs de Cressi. Calitate premium. Snorkelul este prevazut cu supapa de sigilare in partea superioara si cu supapa de evacuare rapida in partea inferioara. Mustiucul este realizat din silicon foarte moale, ce asigura confort chiar si la utilizare indelungata. 

Setul  pentru snorkeling  PENTA + ALPHA ULTRA DRY este dedicat adultilor.

DS323550