UPF 80 T-FLEX LEGGINGS WOMEN - JEWEL

354,69 lei
cu TVA
Colanti T-FLEX cu UV 80 pentru femei
Confectionati din nailon ultra-comfortabil si spandex supra-elastic colantii va ofera protectie pe parcursul intregii zile fara sa fiti nevoite sa va sacrificati stiul. Colantii sunt proiectati sa iasa in evidenta, in timp ce va asigura confortul si protectia necesara inainte, dupa si in timpul scufundarii.
Culoare
Marimea
SEX
Protectie UV
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)



Colantii T-FLEX arata extraordinar si usureaza enorm efortul la imbracarea si dezbracarea costumului de scuba atunci cand sunt purtati pe dedesubt. Acestia sunt completarea perfecta la toate bluzele din gama UPF. Atunci cand sunt purtati in apa, va protejeaza impotriva zgarieturilor si a intepaturilor, iar atunci cand sunt purtati la suprafata, va asigur un nivel de protectie UV fara concurenta in industrie.
  Conceputi pentru a fi folositi si purtati pentru a fi diferiti, colantii T-FLEX sunt realizati dintr-o combinatie de nailon foarte moale si spandex elastic pentru confort maxim si intindere. Se muleaza pe corp, sunt ultra-confortabili si ofera o senzatie placuta la atingere.
  Pe langa aspectul fabulos, colantii T-FLEX ofera protectie imbatabila UV. Ei detin un rating UPF 80 atribuit de UV Standard 801, singurul standard de certificare UV care testeaza tesatura in conditii reale de utilizare - umiditate si stres. Prin urmare, obtinerea unei etichete UV Standard 801 UPF 80 inseamna ca acesti colanti T-FLEX conduc in asigurarea protectiei impotriva efectelor soarelui - aceasta fiind cea mai inalta clasa de protectie UV disponibila din industrie.
  Cu toate detaliile care fac diferenta si cu cea mai buna protectie atunci cand vine vorba de protectia fata de elementele naturii, colectia UPF de la SCUBAPRO te-a acoperit; iar colantii T-FLEX se afla in prim-planul acestei noi linii de imbracaminte. Colectia UPF este adaptata pentru exigente mai mari; cu performanta de lunga durata in care aveti incredere si detalii care necesita atentie.

Informatii tehnice:
   -Cotat UPF 80 de UV Standard 801 - cea mai mare valoare de protectie UV disponibila in industrie.
   -Fabricat dintr-un amestec de 86% nailon super-moale si 14% spandex elastic.
   -Confort maxim - intindere maxima.
   -Se muleaza pe corp pentru aspectul si senzatia hidrodinamica eleganta.
   -Se potrivesc perfect cu tricourile Channel Flow si UPF 50+.
   -Modelele colorate complimenteaza un corp de sex feminin.
   -Foarte versatil - ideal pentru scafandri, snorkeleri, paddle boarders, inotatori si alti entuziasti de apa.
65.779.100