SYNERGY 2 TRUFIT

454,59 lei
cu TVA

CEA MAI CONFORTABILA MASCA DE PE PIATA
Trebuie doar sa incerci o Synergy 2 ca sa simti diferenta.

Culoare
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

O masca superioara trebuie sa ofere un camp vizual extins si trebuie nu lase apa sa intre, dar mai presus de toate, trebuie s? fie confortabila. SYNERGY2 TRUFIT indeplineste toate aceste criterii de performanta, dar exceleaza la capitolul de confort. Cheia confortului se regaseste in noua tehnologie Trufit a fustei care consta de fapt in doua fuste. Fusta principala ofera un strat subtire si moale de slicon pentru confort, potrivire si etanseitate perfecte. Fusta exterioara, realizata dintr-un silicon mai dur ofera suport si rigiditate atunci cand este nevoie. Tehnologia exclusiva Trufit de la SCUBAPRO poate fi recunoscuta dupa textura sa unica striata.
   Acest design cu fusta dubla s-a dovedit a fi ultra confortabil pe parcursul perioadelor extinse petrecute sub apa oferind in acelasi timp un sigiliu etans.
   Pe langa confort, modelul de lentila unica a SYNERGY2 TRUFIT ofera un camp vizual excelent atat pe orizontala cat si pe verticala, iar cureaua si sitemul de prindere sunt usor de folosit. Cataramele cu eliberare rapida se ataseaza direct pe fusta in loc sa fie prinse de rama. Acest lucru optimizeaza unghiul curelei si permite ca masca sa fie pliata complet pentru o impachetare usoara. Rama mastii este colorata pentru un design premium.
   Sistemul unic nervurat al SYNERGY2 TRUFIT se muleaza perfect practic pe toate fetele. Incercati masca SYNERGY2 TRUFIT si simti diferenta. SYNERGY2 TRUFIT iti va da senzatia ca faci parte din mediul subacvatic.

Informatii tehnice
  - Tehnologia Trufit de noua generatie foloseste doua fuste pentru a crea un sigiliu etans si confortabil
  - Fusta principala este dintr-un material subtire si moale de silicon ofera cea mai buna potrivire, izolare si confort pentru piele Fusta secundara, exterioara, creata dintr-un silicon mai dur, ofera suport si rigiditate la nevoie
  - Tehnologia Trufit poate fi identificata prin textura nervurata unica pe fusta mastii.
  - Sticla ultra-clara ofera o imagine luminoas? ?i clar? a lumii subacvatice.
  - Cataramele cu eliberare rapida se ataseaza direct pe fusta pentru a optimiza ungiul curelei.
  - Cataramele sunt flexibile, masca putand fi pliata complet pentru o impachetare usoara.
  - Puteti alege intre o fusta neagra sau transparenta.
  - Rama mastii este colorata pentru un design premium.
  - Optiunea de lentile reflectorizante va fereste de efectul de orbire a lumii subacvatice.
  - Disponibila in 3 variante de culori.

24.839.500