NOVA 2100 SF (SPOT/FLOOD)

2.128,17 lei
cu TVA
Noua si puternica Nova 2100 SF (Spot Flood) lumina multifunctionala pentru scufundari ofera atat un fascicul larg de 65 grade cat si unul ingust de 15 grade pentru a se potrivi perfect cu diferitele situatii de scufundare. Cinci moduri de iluminare, plus un mod de semnal de urgenta ofera versatilitate, cu un singur buton de control pentru operare usoara.
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)



   Este extrem de fiabila, iar compartimentul pentru baterie este rezistent la apa si izolat astfel incat, chiar daca garnitura cedeaza, apa nu poate ajunge la componentele electronice interne. Nova 2100 SF vine ca un set atat cu un maner mare Goodman si unul mic, plus un adaptor pentru GoPro. Lanterna vine cu o curea pentru incheietura mainii, baterie reincarcabila, incarcator si piese de schimb, toate ambalate intr-o carcasa cu fermoar EVA.
  
   - Lungimea capului: 13cm x 5,6cm
   - Greutate:450 g (numai capul cu baterie)
   - Include un sistem puternic de 2100 lumeni pentru fasciculul larg de 65 grade, si 800 lumeni pentru fasciculul ingust de 15 grade.
   - Fasciculul larg are 6 LED-uri Cree XM-L2; fasciculul ingust are 1 Cree XPL cu LED-uri.
   - Cinci moduri de lumină primara: 100% wide, 50% de wide, 100% spot, 50% wide + 75% spot, iar 25% wide + 50% spot.
   - Modul de semnal de urgenta ascuns ofera un interval de o secunda intermitenta sau un cod SOS Morse. Pur si simplu apasati si mentineti apasat butonul de alimentare timp de patru secunde pentru a activa.
   - Controlul simplu cu un singur buton va permite sa porniti sa opriti, sa reglati luminozitatea si sa modificati unghiul fasciculului.
   - Ofera 55 de minute timp de ardere la putere maxima si luminozitate constanta.
   - Testata la o adancime de 100m.
   - Capul de lumina este din metal rezistent la coroziune si imbunatateste dispersia de caldura crescand durabilitatea. Compartimentul pentru baterii este complet izolat si protejeaza componentele electronice de patrunderea apei.
   - Material corp: cap de lumina din aluminiu anodizat, cu corp din policarbonat armat cu fibre.
   - Suport universal pentru trepied 1/4-20 se ataseazs la un maner Goodman, monopod sau adaptor optional Y-S.Setul complet Nova 2100 SF include: cap de lumina SCUBAPRO UW, manere Goodman largi si inguste, maner de prindere tip pistol, curea pentru incheietura mainii, adaptor GoPro, baterie reincarcabila litiu-ion de 25W, adaptor de alimentare pentru curent alternativ, tava, adaptoare internationale, O-ring de schimb, lubrifiant pentru O-ring, instrument de stergere O-ring, caracasa EVA cu insertie de polistiren si manualul de instructiuni.

LUMINA PUTERNICA INTR-O LANTERNA COMPACTA

  Doriti sa faceti fiecare scufundare memorabila?
   Tot ce trebuie sa faceti este sa straluciti un pic de lumina.Cu o lungime de doar 95mm, noul NOVALIGHT 220 este o lumina secundara extrem de utila, care incape si In cel mai mic buzunar al vestei.
   Aceasta ofera trei moduri de putere: 100%, 25% si flash, in plus este echipata cu o supapa de supra-presiune pentru a elibera eventualul gaz eliberat de baterie, facându-o cea mai sigura mini-lumina de pe piata.
   Cu o tehnologie inovativa, NOVALIGHT 220 este construita din dur-aluminiu, si desi este mica este astfel atat usoara cat si durabila. NOVALIGHT 220 se aprinde prin rasucire si are ca sigiliu de siguranta doua o-ringuri.
   Avand striatii strategic amplasate pe maner ce maresc aderenta, rasucirea se face foarte usor. In spate este dotata cu un cauciuc ce este menit sa absoarba socurile si sa protejeze partea electronica precum si sa impiedice lanterna sa alunece pe suprafetele alunecoase.Lanterna este echipata cu CREE XPL LED ce ofera 220 de lumeni, iar bateria rezista depozitata pâna la 10 ani, astfel Incât sa nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aceasta, daca ramâne In buzunarul vestei peste iarna.
  Daca doriti sa luminati scufundarea dar in acelsi timp sa aveti mainile libere, SCUBAPRO va ofera o curea universala din cauciuc care va permite sa prindeti lanterna NOVALIGHT 220 de cureaua mastii, astfel, in orice directie v-ati uita, va fi luminata cu lumina stralucitoare Nova Light.

Informatii tehnice:
   - Corp robust metalic, din dur-aluminiu ofera un aspect tech.
   - Cu o lungime de doar 95mm este o lumina secundara extrem de utila.
   - Echipata cu un LED Cree XPG
   - 2.700lux@1m.
   - 220 de lumeni
   - Trei moduri de putere: 100%, 25% si flash
   - Alimentata de o baterie CR123 (neinclusa)
   - Valva de supra-presiune ce elibereaza presiunea in exces
   - Evaluata la 120m adancime, asigura iluminatul fara griji in aproape toate conditiile de scufundare.
30.400.001

Descarcari

Manual NOVA 2100

Manual NOVA 2100

Descarcari (5.26M)