TWIN JET Labe profesionale SCUBAPRO nelipsite din echipamentul scafandrilor profesionisti

1.042,76 lei
cu TVA

PROPULSIE MAXIMA CU MINIM DE EFORT

Oferind o excelenta manevrabilitate sunt labele perfecte pentru locuri inguste si schimbari bruste de directie.
TWIN JET sunt Labe despicate ( split ) rapide, usor manevrabile care permit acoperirea unei distante mari fara crampe musculare sau glezne lezate.
TWIN JET datorita designului permit mai putina energie consumata in timpul scufundarii ceea ce inseamna mai putin aer consumat si mai putina oboseala generala, deci mai mult timp placut petrecut sub apa.

Marimi Labe_Bareta
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Nu veti gasi un mai bun furnizor de propulsie maxima cu un efort minim decât JET TWIN. Punand in functiune ceea ce este cunoscut sub numele de "tehnologia elice", forma distinctiva despicata hidrofila a lamei permite apei sa curga intre si in jurul fiecareia dintre palete, care se curbeaza in mod independent, pentru a produce propulsie in acelasi mod ca si o elice. Aceste lame sunt, de asemenea, in unghi pentru a furniza putere simetric pe ambele miscari, atat in sus cat si in jos, creând o miscare lina si stabila, care va ajuta sa va deplasati fara sa va oboseasca. Pentru scafandri care cauta labe confortabile, care ofera o lovitura propulsiva cu feedback minim, TWIN JET este solutia.


Informatii tehnice
   - Constructie durabila din Monprene ce rezista o viata intreaga.
   - Tehnologia-elice brevetata cu lama despicata produce multa propulsie cu un efort minim.
   - Guri de aerisire reduc rezistenta la inaintare pe ambele miscari, atat in sus cat si in jos.
   - Talpa extinsa a buzunarului de picior va permite maximizarea cantitatatii de energie pe care o folositi la fiecare lovitura, fara a pierde energie.
   - Buzunarul extra-lat la picior este ideal pentru purtarea cu cizme pentru costum uscat sau semi-uscat cat si cizme standard pentru apa calda.
   - Catarame cu conectre rapida permit o manevrare usoara si dezechipare.

25.385.300