Descent Mk3i 51 mm + transmitator Descent T2

11.897,96 lei
cu TVA

Dispunand de comunicare prin intermediul sonarului SubWave si monitorizare a scafandrilor, acest computer avansat pentru scufundari si ceas inteligent, cu dimensiuni pentru incheieturi ale mainii mai mici, vine cu inovatii Garmin pentru a te ajuta sa te pregatesti sa profiti la maxim de experienta ta in scufundari plus antrenament multisport si functii inteligente pentru viata ta activa in afara apei.

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Caracteristici principale:
  INTEGRARE AERIANA Asociati cu transceiverele noastre Descent T2 (vandute separat) pentru monitorizarea integrata a presiunii pe pana la 8 BUTELII prin intermediul retelei de date sonar SubWave.
   -RETEA SONAR CU UNDE SUBMERSIBILE Schimb de mesaje prestabilite de la scafandru la scafandru (in curand) pana la 30 de metri, precum si monitorizarea presiunilor din rezervor si a adancimii pentru pana la 8 scafandri pe o raza de 10 metri.
   -INSTRUMENT DE PREGATIRE PENTRU SCUFUNDARI Aceasta prima tehnologie Garmin arata modul in care factorii legati de stilul de viata, cum ar fi somnul, exercitiile fizice, stresul si decalajul orar, va pot afecta organismul, pentru a va ajuta sa evaluati cand sunteti cel mai bine pregatit pentru scufundari.
   -MODURI DE SCUFUNDARE Obtineti mai multe moduri de scufundare pentru scufundari cu un singur gaz si cu mai multe gaze (inclusiv nitrox si trimix), manometru, apnee, vanatoare de apnee si rebreather cu circuit inchis.
   -HARTI DE SCUFUNDARE Hartile color de la incheietura mainii dvs. ofera contururi batimetrice de adancime si peste 4.000 de situri de scufundare pentru a va ajuta sa descoperiti noi locuri de scufundare si sa va orientati.
   -DESIGN AXAT PE SCUFUNDARI Cu afisajul luminos AMOLED color de 1,4?, lentilele din safir, carcasa cu rezistenta la scufundari de 200 de metri si butoanele inductive metalice rezistente la scurgeri, acest computer de scufundari este construit pentru adancimi mari.JURNAL DE SCUFUNDARI Stocati si analizati datele, urmariti echipamentul, luati notite si partajati prin intermediul aplicatiei pentru smartphone Garmin Dive.
   -BUILT-IN FLASHLIGHT WITH LEDS See and be seen with variable brightness and strobe modes, in or out of the water.
   -DURATA LUNGA DE VIATA A BATERIEI Ramai in apa mai mult timp cu pana la 66 de ore in modul scufundare plus pana la 25 de zile in modul smartwatch.
   -MODURI DE SCUFUNDARE PERSONALIZABILE Adaugati ecrane suplimentare pentru fiecare mod de scufundare care prezinta campurile pe care doriti sa le vedeti.
   -MODUL LUME Pentru a facilita citirea si a ajuta la mentinerea vederii pe timp de noapte, un senzor de lumina ambientala confera o luminozitate verde fetei ceasului in conditii de lumina slaba.
   -BUSOLA DE SCUFUNDARE Senzorii ABC incorporati, inclusiv o busola subacvatica, va ajuta sa navigati in fiecare parte a scufundarii.
   -GPS DE SUPRAFATA Urmariti punctele de intrare si iesire de la suprafata cu ajutorul conectivitatii avansate prin satelit.
   -APLICATIE GARMIN DIVE Asociati aplicatia cu computerul de scufundari Descent pentru a va sincroniza si incarca automat jurnalele de scufundari.
   -PUNCT DE REFERINTA Folositi acest instrument GPS pentru navigatia la suprafata catre un loc de scufundare, astfel incat sa va puteti arunca direct pe tinta de fiecare data.
   -VARIOMETRU Acest instrument va ajuta sa va monitorizati ratele de coborare si de urcare in apnee prin feedback sonor si prin vibratii.
   -MODUL NUMERE MARI Obtineti un ecran de scufundare simplificat la incheietura mainii, cu text mai mare pentru a vedea datele critice de scufundare.
   -DATELE MAREII Ramaneti la curent cu conditiile oceanice prin imperecherea computerului de scufundari Descent cu smartphone-ul dumneavoastra compatibil.
   -COMPATIBIL CU DISPOZITIVUL INREACH Se asociaza cu dispozitivele inReach si cu husa de scufundare inReach pentru mesaje prin satelit in afara retelei.
   -Dimensiuni fizice 84,5 x 36,52 x 36,52 mm
   -Baterie 3 V CR123A lithium
   -Durata de viata a bateriei Pana la 100 de ore
   -Tip de filet 7/16 (20 UNF)
   -Temperatura normala de functionare De la -20 la 60 grade C
   -Temperatura de functionare subacvatica De la 0 la 40 grade C
   -Storage temperature From -30 to 70 grade C
   -Wireless frequency 2.4 GHz 0 dBm
   -Raza de transmisie la suprafata (tehnologie fara fir ANT) Pana la 30 m
   -Gama de transmisie a presiunii din butelie pana la 10 m
   -Mesaj de scufundare pana la 30 m ; necesita un computer de scufundare Descent Mk3i compatibil.
   -Functioneaza pana la adincimea de 200 metri
   -Presiune nominala 300 bar

BNDL-DMK3-51CGDT2