G2 Tek Wrist Dive Computer

4.130,61 lei
cu TVA

Conceput pentru scafandrii tehnici, noul computer de scufundari G2 Tek ofera toate caracteristicile extraordinare pe care le indragiti de la calculatorul de scufundari G2, cu un algoritm Gradient Factor (ZH-L16 GF) in locul algoritmului Personalised Predictive Multi-Gas Buhlmann (ZH-L16 ADT MB PMG).

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Este usor de citit, cu o alegere intre patru ecrane colorate si optiuni de personalizare care va atrag rapid atentia asupra a ceea ce trebuie sa stiti. Este usor de utilizat - G2 Tek ofera acelasi control cu trei butoane, structura intuitiva a meniului si functii prietenoase pentru scafandri care i-au adus lui Galileo reputatia de cel mai usor de utilizat computer de scufundari.
   Algoritmul factorului de gradient pur (ZH-L 16 GF)
  Pentru o montare mai usoara sunt incluse curele Bungee
  Ecranul TFT (Thin-Film Transistor) Full-Color TFT (Thin-Film Transistor) LCD de 2,2 inci/5,6 cm (320x240p) produce culori vibrante pentru o lizibilitate maxima, pentru a va directiona rapid atentia catre ceea ce trebuie sa stiti. (Ecranele TFT utilizeaza mai putina energie.
   Mai eficiente decat alte tipuri de ecrane pentru a ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriei).
  Alegerea configuratiilor de afisare a ecranului va permite sa va personalizati prezentarea datelor cu optiunile de ecran Light, Classic, Full sau Graphical pentru a se potrivi stilului dvs. individual de scufundare.
  Busola digitala cu inclinare completa, cea mai buna de pe piata, care include o rozeta cu jumatate de busola si memorie de orientare.
  Moduri multiple de scufundare. Scuba, freediving, Gauge, CCR si Sidemount pentru o versatilitate totala in apa.
   (Modurile Freediving, Trimix, CCR si Sidemount sunt dezactivate din fabrica.
  Activarea este usoara - nu este necesara descarcarea sau actualizarea).
   Adancimea maxima de operare este de 394 ft/120 m pentru un calcul fiabil al datelor, indiferent de situatia de scufundare.
   Bateria reincarcabila asigura pana la 50 de ore de scufundare la fiecare incarcare. Bateria trebuie schimbata de catre dealer.
   Memoria uriasa de 485 MB stocheaza imagini, tabele, starea de incarcare a tesutului si 1.000 de ore de profiluri de scufundare.
   Cablul USB sau interfata Bluetooth Low
  Energy descarca cu usurinta datele de scufundare pe telefon sau pe un dispozitiv portabil.
   Descarcati datele de scufundare pe un PC/Mac utilizand software-ul LogTRAK.

05.080.201