MK25 Evo BT - 260 Carbon - R195 Octo Dive Regulator System

5.353,06 lei
cu TVA

Carcasa din nailon ranforsat cu fibra de sticla, cu forma unica, continua mostenirea seriei D cu cele mai recente progrese in tehnologia performantei de respiratie Supapa de control progresiv al fluxului, echilibrata cu aer, este capabila sa ofere un flux de aer abundent cu o netezime naturala comparabila cu respiratia la suprafata.

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sistemul de scufundare/pre scufundare include un comutator in partea superioara a carcasei Un upgrade la popularul nostru sistem de scufundari tehnice G260, sistemul de regulator MK25 EVO BT/G260 Carbon BT ofera o durabilitate mai mare cu un capac din fibra de carbon si un finisaj Black Tech. Pistonul echilibrat MK25 EVO BT ofera o rezistenta excelenta la inghet, o sensibilitate superba la inhalare si o livrare instantanee de aer la cerere. G260 Carbon BT, cu membrana sa mare, componentele interne metalice si supapa de evacuare cu debit mare pentru o sensibilitate excelenta la respiratie si rezistenta excelenta la inghet, isi sporeste robustetea prin adaugarea unui capac frontal din fibra de carbon.
   Usoara si extrem de durabila, fibra de carbon poate rezista la socuri substantiale fara a se deteriora.
   Atat prima, cat si a doua treapta sunt prevazute cu un strat de acoperire Black Tech rezistent la zgarieturi pe partile metalice, care protejeaza impotriva ravagiilor apei sarate si a coroziunii.
   Supapa celui de-al doilea stadiu, echilibrata cu aer, uniformizeaza efortul de inhalare la diferite adancimi si presiuni de alimentare.
   Un buton de efort de inhalare reglabil de catre scafandru regleaza cu finete furnizarea de aer pentru a se adapta la schimbarea adancimilor, a conditiilor de apa si a gusturilor personale, iar un comutator
   Venturi-Initiated Vacuum Assist (VIVA) pentru scufundari/pre-scufundari previne fluxurile libere in apa rece sau atunci cand este folosit ca o caracatita.
   Supapa de evacuare cu debit mare reduce expiratia pentru un confort general mai bun de respiratie, iar atasamentul reversibil al furtunului va permite sa ajustati cu usurinta traseul furtunului pentru configuratii de scufundari tehnice.
   Furtunul super-flux are un orificiu supradimensionat care permite sa curga mai mult aer la fiecare inspiratie. Pistonul cu debit echilibrat de aer asigura un flux de aer constant si fara efort, neafectat de adancime, presiunea din rezervor sau rata de respiratie. Sistemul brevetat XTIS (Extended Thermal Insulating system) izoleaza mecanismul interior de mediul inconjurator, imbunatatind rezistenta la apa rece si intarziind formarea ghetii in conditii de apa extrem de rece, fara a compromite performanta de respiratie.
   Doua orificii opuse de inalta presiune permit pozitionarea primului etaj in sus sau in jos.
   Patru orificii de presiune inalta si un orificiu axial de presiune joasa cu debit foarte mare si unul axial cu debit foarte mare pe o turela pivotanta maximizeaza optiunile de dirijare a furtunurilor.

12.771.960