HYDROS PRO BCD, Women

4.084,78 lei
cu TVA

POSIBILTATEA DE A SCHIMBA TOTUL, SCHIMBA TOTUL

HYDROS PRO este o adevarata revolutie in ceea ce priveste confortul si utilitatea in diving. Materialul turnabil Monprene®, potrivirea ajustabila si punctele de multi-atasare se combina pentru a face acest produs cea mai customizabila si comfortabila vesta de scufundari produsa vreodata. Castigatorul premiului 2016 Red Dot pentru designul produselor, HYDROS PRO este o performanta incredibila a ingineriei SCUBAPRO, construita pentru toti cei care iubesc divingul.

Marimi_BCD
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Curele interschimbabile, design simplu de impachetat si un rucsac inclus cu suficient spatiu pentru tot echipamentul tau fac HYDROS  PRO perfect pentru orice destinatie si orice scufundare.

Repere:

Durabilitate

Constructia din Monprene® reprezinta ultra durabilitate. HYDROS PRO de asemenea impiedica UV, chemicalele si semnele de abraziune – fara sa prezinte semne tipice de uzura. Iar constructia modulara face ca reparatiile – chiar si de la distanta – sa se faca intr-o clipa. Este o vesta pe viata.

Potrivire Perfecta

Cand porti HYDROS PRO, nici nu o simti ca e pe tine. HYDROS PRO se muleaza pe forma corpului tau, si a fost proiectata cu gel aderent, oferind stabilitate si confort extrem. Cu o flotabilitate aproape perfect neutra inseamna ca utilizezi mai putin plumb. Si datorita sistemului inteligent de gonflare din spate te poti scufunda in orice pozitie.

2-in-1 Control al Flotabilitatii

HYDROS PRO include atat curelele Trav-Tek cat si un sistem integrat de greutati. Deci cu o rapida miscare de clipsuri poti transforma HYDROS PRO dintr-o vesta cu harnasament pentru calatorii, intr-o vesta de scufundari cu greutati integrate. Acum ai nevoie doar de o singura vesta de scufundari atat pentru calatorii cat si pentru scufundarile locale.

Personalizare si Accesorizare


Adauga, scoate si inlocuieste cu usurinta sistemul de greutati, elasticele, inelele, accesoriile si buzunarele pentru a face HYDROS PRO cu adevarat a ta. Cu o gama larga de accesorii si kituri montabila, optiunile sunt practic inepuizabile – si pot fi usor schimbate in functie de conditiile de diving.

Prietenoasa cu calatoriile

HYDROS PRO merge cu tine peste tot. Se usuca instant, usoara si compacta, cu un design unic de impachetare inteligenta, HYDROS PRO vine de asemenea cu un rucsac conceput sa cuprinda tot echipamentul tau.

Scufundare in Culoare

HYDROS PRO vine in sapte culori, ce se asorteaza perfect cu costumele SCUBAPRO, mastile si labele Seawing Nova. Kituri de culoare separate sunt de asemenea disponibile ca sa iti poti schimba stilul la scufundari cand vrei.

Potrivire Specializata pentru Femei

Camera de aer mai mica. Furtun de gonflare mai mic. Bretele curbate ce se potrivesc perfect. Simte diferenta scufundarii cu o vesta gandita si conceputa pentru femei.

Perfect Pentru

  • Instructori
  • Scafandri Tech
  • Scafandri Calatori
  • Scafandri Femei
  • Scafandri Tineri
  • Scafandri Noi
  • Cursuri de Scafandri

Marimile
Disponibila in patru marimi pentru barbati (S, M, L, XL-2XL) si trei pentru femei (XS/S, M, L), cu16.3 kg sau18.3 kg capacitate de ridicare , in functie de marime.

Accesorii (ce vor veni in 2017)

   - Inele elastice pentru prinderea balizelor, lanternelor, furtunelor de octo, etc.
   - Gaici Mini-D pentru atasarea clipsurilor, retractoarelor, etc.
   - Kit de montare cutit pentru cutitele standard de vesta.
   - Curea printre picioare pentru a imbunatati fixarea si securitatea..
   - Buzunare Add-on si buzunare mai mici pentru o singura greutate pentru Trav-Tek Harness.

Specificatii Tehnice

   - Ultra Durabila: Sistemul patentat de Monprene® injectat Gel Harness este extrem de rezistent la UV, chemicale si abraziuni. Harnasamentul nu contine tesaturi, arici sau fermoare.
   - Uscare Instanta: Ideal pentru calatorii datorita retinerii de apa scazute si a greutatii mai mici dupa scufundare.
   - "BC-4-Life" Design Modular: Sistem personalizabil pentru a scoate sau adauga sistemele pentru greutati, curele si buzunare. Durata de viata prelungita datorita simplificarii reparatiei. Practic orice componenta, inclusiv cataramele pot fi inlocuite fara sa fie nevoie de cusaturi.
   - Design 3D Ergonomic: Se adapteaza la forma corpului pentru confort maxim.
   - Usoara: Materiale avansate tin greutatea la minim.
   - Flotabilitate neutra: Flotabilitatea neutra aproape perfecta necesita mai putin plumb, rezultand intr-un control mai bun al flotabilitatii si diving mai placut.
   - Gel cu aderenta: Impiedica vesta sa alunece si sa se ridice.
   - Backplate Dual-Compound: Ofera cel mai bune rezultate in stabilitate si confort. Sistemul de prindere al buteliei ofera o prindere mai usoara si mai rapida.
   - Zona de Flexare a Trunchiului: Se auto ajusteaza lungimii trunchiului tau pentru un confort sporti si libertate de miscare.
   - Bretele articulate: Permit curelelor sa se ajusteze pe forma corpului tau pentru a obtine o fixare ferma.
   - Bretele Asistenta la Echipare: Sustine bretelele deschise pentru o manevrare mai usoara.
   - Canal Cross-Flow: Aerul intern circula nerestrictionat pentru a reduce cantitatea de aer prins in scopul manevrabilitatii ridicate si a dezumflarii usoare din orice unghi.
   - Umflare in Doua Etape: Sistemul de triplu elastic controleaza distributia aerului mentinand o forma compacta sub apa si o capacitate mare de ridicare la suprafata.
   - Buzunare Dorsale: Anti-abraziune si uscare instanta. Perfecte pentru echilibrare.
   - Sistem de Greutati cu Catarama: Simple, sigure si de incredere, cataramele cu eliberare rapida ofera posibilitatea eliberarii cu o singura mana..
   - Matrix Multi-Montare de Accesorii: Multiple inele D si puncte de prindere pentru cutit, lanterna, baliza,furtune, si multe altele.
   - Impachetare Inteligenta: Umerii pliabili si centurile de brau se impacheteaza in vesta, creand un pachet extrem de compact pentru un transport si o depozitare facila.

21.736.100