EEVERFLEX YULEX 5/4MM WOMEN

2.210,10 lei
cu TVA

Costumul de scafandru Scubapro Everflex Yulex de 5 mm este un costum de scafandru revolutionar, ecologic, fiind primul costum de scafandru pentru scufundari de pe piata fabricat in intregime din cauciuc natural durabil si la care s-a renuntat complet la neoprenul pe baza de petrol.

Marimea
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Datorita protectiei termice foarte bune, costumul de scafandru Everflex Yulex 5/4mm a primit certificarea CE ca costum de scufundare termic de clasa B, potrivit pentru temperaturi ale apei cuprinse intre 10 si 18 C. Nu trebuie sa uitam ca acest lucru depinde foarte mult si de sensibilitatea personala la frig a fiecarui scafandru.
  Costumul este echipat cu un fermoar frontal suplimentar pe guler, astfel incat gatul sa nu fie constrans la suprafata apei.
  Datorita materialului moale si elastic, a cordonului practic de pe fermoarul lung si vertical de la spate si a fermoarelor de pe brate si picioare, costumul de neopren de 5 mm Everflex Yulex este foarte usor de imbracat si de dezbracat, fara niciun ajutor.
  Panoul din spate are o captuseala suplimentara, un capac de fermoar turnat prin compresie, conceput pentru a va proteja coloana vertebrala.
  Toate fermoarele folosite sunt fermoare YKK de inalta calitate si foarte durabile cu glisiere din alama.
  In interior, costumele de neopren Yulex sunt acoperite cu o captuseala prietenoasa cu pielea, care sporeste confortul si faciliteaza punerea si scoaterea costumului. In interior au fost folosite doar cusaturi simple cu cusaturi oarbe pentru a garanta o potrivire confortabila.

63.769.100