GO SPORT FIN - Lightweight & Travel-Friendly - Labe cu bareta elastica

491,63 lei
cu TVA

GO SPORT FIN de la Scubapro au fost concpute pentru calatorii de scufundari sau snorkeling. Labele GO SPORT sunt usoare, confortabile, durabile si au o performata deosebita la inaintare. Labele GO SPORT sunt recomandate scafandrilor, snorkeleri sau inotatori in calatoriile lor pe glob.

Culori_Labe
Marimi Labe_Bareta
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Foarte Confortabile
   Design-ul GO Barefoot combina beneficiile labelor cu bareta cu confortul si libertatea labelor cu calcai. Baretele auto ajustabile cu care sunt prevazute labele GO SPORT asigura potrivirea perfecta a piciorului, montarea si scoaterea labelor fiind de asemenea foarte usoara.

Ultra Durabile
  Nu doar extrem de confortabile, labele GO SPORT sunt de asemenea indestructibile. Fabricate din 100% Monpreneź, problemele de de-laminare, rupere sau deformare sunt complet evitate, permitand o folosire pe termen lung si in conditii dificile.

Inalta Performanta
  Labele GO SPORT exceleaza in durabilitate, confort, si usurinta de utilizare, dar cu adevarat extraordinare sunt in ceea ce priveste puterea de propulsie. Labele GO SPORT sunt construite cu lama in unghi de 25 de grade iar panoul central asigura rigiditate longitudinala si creaza un efect de tunel. Intariturile laterale previn indoirea excesiva, mentinand unghiul de atac optim chiar si in conditii de incarcare maxima. Rezultatul: Labe usoare care asigura viteza, putere de propulsie, stabilitate si manevrabilitate cu efort minim!

Travel Friendly
  Greutatea redusa este intotdeauna un plus cand vine vorba de calatorii. Labele GO SPORT sunt de asemenea si foarte compacte, potrivindu-se cu usurinta in bagajele de mana standard. Mai mult decat atat, se ambaleaza foarte usor, imbinandu-se intre ele cu ajutorul unui sistem inovativ ce usureaza atat ambalarea cat si calatoria.

Labele GO SPORT sunt dedicate calatoriilor fiind usoare, confortabile si practic indestructibile. Este usor sa calatoresti si sa folosesti labele GO SPORT, acestea fiind ideale atat pentru scafandri cat si pentru ceilalti iubitorii de apa.

Labele GO SPORT pot fi purtate cu botosi special fabricati pentru ele: GO SOCKS 3.0.
  

25.764.100